• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905335008293
  • https://www.instagram.com/btcteknoloji/
  • https://www.youtube.com/channel/UC-0ksRyh4MZnM9pXNKz0b2w

 

Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim

Anasayfa


     Yerden Tarama Yapan Araç Altı Kamera Sistemi

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Araç Altı Görüntüleme Sistemi (Kameralı)

2048 x 1 Piksel Satır Taramalı (Linescan) Kamera

Entegre Plaka Tanıma Sistemi

Yol Kesici (Road Blocker), Mantar Bariyer Entegrasyonu

Çelik Konstrüksiyon

40 ton Aks Yüküne Dayanıklı

40 Km/s Hızla Giden Araç Altını Tarayabilme Özelliği

100.000 Plaka ve Araç Altı Görüntüsü Saklayabilme

Full HD Görüntü

Termostat Kontrollü Fanlı/Isıtıcılı İklimlendirme

Geniş Araç (Tır/Otobüs) Tarayabilme

Araç Altı Görüntüleme (Tarama) Sistemi - AAGS, güvenlik gereksiniminin yoğun olduğu askeri birimlerde, kamusal kurumlarda ve güvenliğine önem veren özel kuruluşların giriş kontrol noktalarında kullanılmak üzere tasarlanmış bir güvenlik sistemidir. 

Yerleştirildiği araç giriş kontrol noktalarında araçların tanınmasını, altlarının kontrol edilmesini, elde edilen araç altı görüntülerinin daha önceki geçişlerine ait görüntülerle operatör tarafından karşılaştırarak farklılıkların tespit edilmesini, ekrana gelen bilgiler ışığında Onay/Ret kararının verilmesini, girişlerin kayıt altına alınması ve raporlanabilmesini sağlar. 

Herhangi bir aracın plakasından, belli bir zaman aralığındaki geçişleri, alt görünümleri, kullanıcı bilgileri vb. daha bir sürü detay sorgulanabilir. 

Nizamiye ve geçişlerden giriş tapan araçların , plaka tanıma sistemi ile otomatik olarak tanımlaması yapılır. Araç önden çekilmiş fotoğrafı, araç altı taranmış Full HD görüntüsü, tarih, saat ve plakası yazılım tarafından otomatik olarak kayıt edilir. 

Araç tekrar sistemden geçiş yaptığında otomatik olarak plaka algılanır ve aracın geçişini tamamlamasından itibaren iki saniye içinde aracın en son araç altı görüntüsü ile yeni geçiş görüntüsü ekrana düşer ve karşılaştırılır. 

Araç altı görüntüleme sisteminde 2048 x 1 piksellik satır taramalı (linescan) kameralar kullanılır. Bu şekilde, araç uzunluğundan bağımsız olarak 2mm'ye kadar hassasiyetle araç altının Full HD görüntüsü elde edilir. 

Araç altı görüntüleme sistemine, kollu bariyer, mantar bariyer ve yol kesici - blok bariyer (Road Blocker) entegrasyonları yapılabilir. 

 

Anahtar Kelimeler : Araç Altı Görüntüleme Sistemi, Araç Altı Tarama Sistemi, Araç Altı Kamera Sistemi, Araç Altı Arama Aynası, Kameralı Araç Altı Arama Sistemi, Yerden Tarama Yapan Araç Altı Görüntüleme Sistemi

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Kategoriler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam17
Toplam Ziyaret31544
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139
Saat