• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905335008293
  • https://www.instagram.com/btcteknoloji/
  • https://www.youtube.com/channel/UC-0ksRyh4MZnM9pXNKz0b2w

 

Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim

Anasayfa


     Jetonlu Paralı Turnike

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

AKT-40 ( Jetonlu )
Jetonlu turnike, yemekhane giriş çıkış noktaları, özellikle ve en fazla umumi tuvalet giriş çıkış noktalarına konulan jetonlu turnikeler ile kontrollü geçişleri sağlayabilirsiniz.

Jetonlu turnikenin tamamı paslanmaz malzemeden üretilmiş olup nem ve sıvı temaslarından en az seviyede etkileşim gösterirler. üç kollu tripod turnike her iki yönde de çalışabilir şekilde tasarlanmıştır. İstenilen her hangi bir yön kilitlenebilir veya aynı şekilde açılabilir.

Jetonlu turnikeleri yukarıda verdiğimiz örnekte olduğu gibi özellikle wc girişlerine entegrasyonuyla firmanıza oluşturduğu katmadeğerle kendi maliyetini çok kısa bir sürede çıkarmaktadır.

sizlerde turnike sistemleri alanından jetonlu turnike sistemi ile ilgili bilgi almak için lütfen BTC TEKNOLOJİLERİ ile iletişime geçiniz..

Tak çalıştır sistem olarak kullanılan bu sistem Jeton ve Bozuk para olarak çalışır ve sistem otomatik devreye girerek pasif hale gelir.

TEKNİK DETAY

Geçiş İkazı Durumu İki yönde birer adet ( Yeşil Işık "Geçişe Açık"/
Kırmızı Işık "Geçişe Kapalı") gösterge paneli & Geçiş esnasında sesli buzzer fonksiyonu
Opsiyonel Aksesuarlar Düşen Kol Mekanizması/Buton Kontrol Ünitesi/ Uzaktan Kumanda Alıcı-Verici / Digital Sayaç ( Resetli-Resetsiz) / Fotosel Alarm Sensörü / Montaj Platformu vb.
Çalışma Isısı - 20°C / + 68°C
Standart Boyutlar En: 280 mm / Boy : 450 mm / Yükseklik: 970 mm
Paketli Ölçü En: 30 cm / Boy : 85 cm / Yükseklik: 110 cm
Paketli Ağırlık 40 Kg
Sertifika ISO 9001:2008 & CE
Garanti 2 yıl

 

Anahtar Kelimeler : Tek Ayak Turnike, Tripod Turnike, Paslanmaz Turnike, Boyalı Turnike, Bel Turnike, Bel Tipi Turnike, Çift Ayak Turnike, Bel Turnikesi, Turnike Sistemleri, Turnike Geçiş Sistemi, Turnike Sistemi, VIP Turnike, Engelli Geçiş Turnikesi, Hızlı Geçiş Turnikesi, Boy Turnike, Boy Turnike Sistemleri, Tam Boy Turnike, Hijyen Turnikesi, Dezenfektan Turnikesi, Jetonlu Turnike, Wc Turnikesi,Paralı Turnike, Jetonlu Turnike, Market Turnike, Kelebek Turnike, Manuel Geçiş Turnikesi, Yaprak Turnike, Serbest Geçiş Turnikesi, Yarım Boy Turnike, Yarım Boy Turnikesi

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Kategoriler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam50
Toplam Ziyaret31633
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
Saat