• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905335008293
  • https://www.instagram.com/btcteknoloji/
  • https://www.youtube.com/channel/UC-0ksRyh4MZnM9pXNKz0b2w

 

Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim

Anasayfa


     SG - 212 MOTORLU VIP TURNİKE

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

SG - 212 MOTORLU SWING GATE
SG 212 turnikelerde gövde de AISI 304 kalite paslanmaz çelik kullanılmıştır. Dahili ve harici mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Personel, engelli ve malzeme geçişlerinde kullanılması amacı ile tasarlanmıştır. İstenildiğinde pleksiglass veya cam kanat üzerine “dur”, “geç” ve “engelli” işaretleri eklenir.

Motorlu küpeşteler 220 Vac ile çalışır.Dahili gerilimi 24 Vdc dir. Küpeştenin açılması için kuru kontak verebilen herhangi bir access kontrol ürünün kullanılması yeterlidir. Bundan sonra SG 212 motoru sayesinde otomatik açılır.

Turnike içerisindeki elektronik kartı sayesinde ayarlanabilen bir süre sonra kendi otomatik kapanır ve kilitlenir. Kapanma ve açma esnasında araya bir insan veya nesne girerse arada kalan insan veya nesneye zarar vermez, motor debriyajı sayesinde belirli bir kuvvetle iterek, kaydırır. Tüm Swing Gate Turnikelerinin TSEK , ISO ve CE belgeleri mevcuttur.

Paslanmaz Çelik
Ergonomik
Sessiz Çalışma
Yüksek Dayanım
Motorlu

 

Anahtar Kelimeler : Tek Ayak Turnike, Tripod Turnike, Paslanmaz Turnike, Boyalı Turnike, Bel Turnike, Bel Tipi Turnike, Çift Ayak Turnike, Bel Turnikesi, Turnike Sistemleri, Turnike Geçiş Sistemi, Turnike Sistemi, VIP Turnike, Engelli Geçiş Turnikesi, Hızlı Geçiş Turnikesi, Boy Turnike, Boy Turnike Sistemleri, Tam Boy Turnike, Hijyen Turnikesi, Dezenfektan Turnikesi, Jetonlu Turnike, Wc Turnikesi,Paralı Turnike, Jetonlu Turnike, Market Turnike, Kelebek Turnike, Manuel Geçiş Turnikesi, Yaprak Turnike, Serbest Geçiş Turnikesi, Yarım Boy Turnike, Yarım Boy Turnikesi

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Kategoriler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam152
Toplam Ziyaret31811
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.154532.2833
Euro34.509334.6476
Saat