• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905335008293
  • https://www.instagram.com/btcteknoloji/
  • https://www.youtube.com/channel/UC-0ksRyh4MZnM9pXNKz0b2w

 

Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim

Anasayfa


     Access Kontrol Paneli

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

C3-100/200/400 Access Kontrol Paneli

IP Tabanlı Kapı Erişim Kontrol Paneli

TCP/IP ve RS-485 İletişimi

Gelişmiş Erişim Kontrol Paneli Özellikleri

1 Kapı, 2 Kapı, 4 Kapı Modelleri

C1-C2-C3 ZKTeco Access kontrol Kart reader panelleri ,Hepsi tek yazılım ile uyumlu çalışır. C1 Tek kapı denetleyicidir. Tek kapıyı arkalı önlü iki Kr500 modeli reader ile kontrol edilebilir yetkilendirme diğer panellerden bağımsız yapılır.

C2 Access Zkteco panel iki kapı arkalı önlü dört okyucu ile denetlenir.Tüm yetkilendirme ve raporlama access yazılımı yapılır. Sistem online çalışır.

C3 Access Zkteco panel dört kapı denetleyicidir. Arkalı önlü sekiz adet okuyucu modeli kullanılarak kapı kontrol yapılır. İşyeri ofislerinizde kartlı geçiş sistemi profesyonel anlamda kullanmak için en ideal panelerdir. Tüm personelinizi denetleyebilir, yetkilendirme yapılarak görevi harici yerlere geçişi access kontrol yazılımı ile kısıtlanır.

Okuyucu Seçimi
Kart okuyucu tam kapsamlı destekler. ZK KR-Serisi okuyucular, şık ve su geçirmez. C3; HID Prox, iClass ve XceedID Multi-Teknoloji dahil herhangi wiegand çıkışlı okuyucuyu destekler.

En Düşük Toplam Maliyet
Maliyet tasarrufu. C3 Kontrolör yazılımları herhangi bir gelişmiş araç olmadan yükseltilebilir. Yeni özellikler ile yatırımın değerini artırabilirsiniz.

Kapı Kontrolünden daha fazlası
Daha fazla access kontrolü ve arayüzü özellikleri. Programlandıktan sonra, yardımcı röleler ışık, alarm ve saldırı tespit paneli olarak görev yapabilir. Ekstra kilitleme cihazları veya kapı kontrolörleri ulaşılabilir.

Dahili Gelişmiş Access Kontrolü
Anti-Passback, İlk-Kart Açılış, Çoklu Kart Açılış, Zorlama Şifre Girişi ve Yardımcı giriş / çıkış bağlantıları kontrolöre dahil edilmiştir.

İletişim
C3 kontrolörleri ağınıza kolayca kurulabilir ve TCP/IP ve RS-485 iletişimini destekler. Otomatik keşif aracı ağ parametrelerinin kolayca ve doğrudan değiştirilmesini ve ayarlanmasını sağlar.

Kapasite
30,000 rozet kullanıcısına kadar destek sağlar, 100,000 kadar olay ve işlemi depolayabilir. Güç kaybolması durumunda veriler korunur. Kontrolör ağ bağlantısı kesilirse çalışmaya devam eder.

Seçenekler
C3 kontrolörleri, proje ihtiyaçlarına uygun ve kullanılmayan kapasite maliyetini azaltmak için 3 boyutta gelir. 1-kapı, 2- kapı, ve 4- kapı modelleri birlikte kullanılarak optimize edilmiş bir sisteme ulaşılabilir.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Kategoriler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam6
Toplam Ziyaret31499
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139
Saat